Termeni si Conditii

Termeni de utilizare și contract de servicii VĂ RUGĂM CITIȚI CU ACESTEA TERMENI ÎNAINTE DE A FOLOSI ACEST SITE Prezentul Contract (“Contractul”) conține informații importante cu privire la drepturile și obligațiile dvs. legale asupra proprietarului site-ului web, a filialelor sale și a filialelor (colectiv “noi” sau “noi”) privind utilizarea acestui site (” a oricăror produse sau servicii (denumite colectiv “servicii”) achiziționate prin intermediul acestui site (toți termenii și condițiile din prezentul acord, colectiv “Termenii”).

În prezentul acord, cuvintele “dvs.” și “dvs.” se referă la fiecare client, vizitator de sit sau utilizator. Notificare privind informațiile cheie pentru consumatori Arbitraj; Acțiune Exon de acțiune; Limitarea căilor de atac. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că sunteți de acord cu acordul de arbitraj și de renunțarea la acțiunile de clasă incluse în acord pentru a soluționa toate litigiile cu compania și afiliații săi (cu excepția chestiunilor care pot fi luate în fața instanței de despăgubiri mici). Prezentul acord vă limitează și căile de atac în caz de litigiu.

Declinarea responsabilității. Acest site conține informații generale referitoare la dietă, sănătate și nutriție. Administrația pentru Alimente și Medicamente (“FDA”) nu a evaluat declarațiile de pe acest site și nu furnizăm nicio declarație sau produs pe acest site în scopul diagnosticării, tratării, vindecării sau prevenirii oricărei boli. Dacă sunteți însărcinată, alăptați, luați medicamente sau aveți istoric de afecțiuni cardiace, vă sugerăm să consultați un medic înainte de a utiliza oricare dintre produsele noastre. Informațiile furnizate pe acest site sunt furnizate “ca atare” fără nicio reprezentare sau garanție, expresă sau implicită, în legătură cu informațiile despre sănătate de pe acest site. Nu trebuie să vă bazați pe informațiile de pe acest site ca o alternativă la sfatul medical de la un furnizor de servicii medicale profesionale.

Nu furnizăm nici un sfat medical sau revendicări privind eficacitatea produselor oferite pe acest site pentru a trata sau vindeca orice boală sau boală medicală și niciunul nu trebuie dedus din idei, sugestii, mărturii sau alte informații prezentate pe acest site sau în orice materiale asociate acestui site.

Revendicări și declarații de excludere a răspunderii:

Declarațiile de pe acest site referitoare la servicii nu sunt intenționate să fie revendicări de eficacitate sau de sănătate. În timp ce noi credem în valoarea serviciilor noastre, FDA nu a evaluat beneficiile pentru sănătate ale serviciilor și nu facem – și exprimăm în mod expres – orice reprezentare a faptului că declarațiile conținute pe sau legate de sau de pe acest site sunt susținute de către dovezi științifice fiabile. În plus, mărturiile și recomandările consumatorilor de pe site referitoare la experiența unuia sau a mai multor consumatori cu privire la orice atribut central sau cheie al serviciilor noastre nu sunt reprezentative – și nu sunt intenționate să fie reprezentative – a ceea ce consumatorii vor atinge în general, chiar dacă sunt variabile Condiții de utilizare. Acceptarea condițiilor de utilizare și a serviciilor Consimțământul acordului. Prezentul Contract este un acord obligatoriu din punct de vedere juridic făcut de către și între acest Site și proprietarii săi (“noi” sau “noi”) și dvs., personal și, dacă este cazul, în numele entității pentru care utilizați acest site web (colectiv, “tu”). Prezentul Contract și Politica noastră de confidențialitate guvernează folosirea acestui Site, care este proprietatea noastră și a licențiatorilor noștri și a serviciilor pe care le oferim pe Site.

Prin accesarea sau folosirea oricărei părți a site-ului (inclusiv prin plasarea unei comenzi prin intermediul acestui site), sunteți de acord să fiți obligați de prezentul acord. DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD SAU DACĂ NU ÎNȚELEGIȚI TERMENII ACESTUI ACORD, NU ACCESAȚI SAU FOLOSIȚI SITE-UL. Modificări la termeni. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica, modifica, adăuga sau elimina porțiuni din Termenii legați de utilizarea de către dvs. a acestui site în orice moment. Este responsabilitatea dvs.

să verificați periodic acești termeni pentru modificări. Continuarea utilizării acestui site după publicarea modificărilor va determina acceptarea și acceptarea modificărilor. Atâta timp cât vă conformați și sunteți de acord să respectați Termenii, vă acordăm un privilegiu personal, ne-exclusiv, netransferabil, limitat de a intra și de a utiliza Site-ul. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste condiții înainte de a plasa comanda și să imprimați o copie pentru referințe ulterioare. Citiți, de asemenea, Politica noastră de confidențialitate (care este încorporată aici prin referință) cu privire la informațiile personale furnizate de dvs.