Renunțarea la sănătate

Vă rugăm să citiți această exonerare de sănătate înainte de a aplica oricare dintre informațiile de pe site

Exercitarea periodică nu este întotdeauna fără riscuri, chiar și pentru persoanele sănătoase. Anumite tipuri de exerciții fizice sunt mai riscante decât altele și toate exercițiile fizice sunt riscante pentru unii indivizi.

Este la fel cu dieta. Unele recomandări dietetice sunt sănătoase pentru majoritatea oamenilor, dar potențial periculoase pentru alții.

Sunteți responsabil în orice moment pentru propria sănătate și siguranță. Ca atare, vizitând și utilizând acest site, sunteți de acord cu următoarele:

  1. Recunoașteți și sunteți de acord că ați fost evaluat de un profesionist medical calificat (adică medicul dumneavoastră) care v-a dat consimțământul pentru a participa la activități fizice.
  2. Recunoașteți și sunteți de acord că, înainte de a alege un nou tip sau alt program de antrenament sau exercițiu de urmat, ați fost evaluat și consimțit să urmați acel antrenament sau program de exercițiu de către un profesionist medical calificat (adică medicul dumneavoastră).
  3. Recunoașteți și sunteți de acord că, înainte de a alege să faceți modificări la dieta dvs., ați fost evaluat și ați dat consimțământul pentru a face aceste modificări dietetice de către un profesionist medical calificat (adică medicul dumneavoastră).
  4. Recunoașteți și sunteți de acord că toate informațiile de pe site-ul web (fie scrise sau în format audio-vizual), cât și în ebook-urile vândute prin intermediul site-ului sunt destinate doar orientărilor generale și pot să nu fie potrivite pentru dvs. sau pentru oricine le împărtășiți . Nu suntem profesioniști medicali și niciunul nu este asociat cu noi. În niciun caz, exercițiile sau informațiile dietetice de pe site-ul web nu ar trebui să înlocuiască sau să intervină în niciun fel cu îndrumările oferite de către un profesionist medical. În cazul în care nu reușiți să solicitați eliberarea medicală sau dacă ignorați sfatul medical, faceți acest lucru pe propriul dvs. risc și nimeni asociat cu noi nu va răspunde pentru daune și / sau vătămări cauzate.