Experiența mea cu psoridex

psoridex
comanda-psoridex

Sufăr de psoriazis încă din clasa a 6-a. Și am suferit mult, deoarece aveam un stil de viață activ, îmi plăceau sporturile, îmi amintesc că voiam să ies afară, să înot și să fac plajă, dar boala aceasta face toate aceste activități imposibile.

Timp de mulți ani psoriazisul meu era la nivelul 10, aproximativ, uneori mai mult.

Se pare că aveam stadiul 2 al sindromului de suprapopulare bacteriană în intestin, mai mult decât atât, era prezent streptococul hemolitic de grup B

Dar am găsit o metodă de a ameliora problemele mele legate de psoriazis.

După cum se poate vedea în cele ce urmează, am scăpat de streptococul hemolitic de grup B și aproape că am scăpat de bacterii.

Și, cel mai important, aproape că am scăpat de psoriazis (PASI=1.5)

Așa arătau coatele mele înainte de tratament:

Primele încercări de a scăpa de el!

E 2016 și acum am 27 de ani. De aproximativ un an pielea mea e curată. Aproape complet. Am avut psoriazis de la 13 ani, iar la 20 de ani aproximativ 30% și, mai târziu, chiar 90% din corpul meu era acoperit de o crustă solidă alb-roșiatică. Remisiunile au fost destul de rare și au durat cel mult 2-4 luni. Petele deveneau ceva mai puțin vizibile, dar nu dispăreau niciodată de tot. Normal, sunt o fată foarte atrăgătoare, dar trăiam viața unui monstru. Ca să fiu mai precisă, încercam să supraviețuiesc. Nimeni nu putea să mă ajute. „Fără vindecare” Am avut răbdare. Am avut răbdare când fața mea, care a rămas curată destul de mult timp, a fost mutilată de boală. Povestea tratamentului meu e prea lungă pentru a fi povestită. Pe scurt, după multe suferințe, în sfârșit am început să citesc, să mă gândesc, să caut și să analizez. Pur și simplu am început să fac ceva în loc să aștept ca cineva să aibă grijă de starea mea de bine. În sfârșit… Ce am găsit?

comanda-psoridex

Să vorbim despre psoriazis

Psoriazisul e o boală care lovește întreg organismul. Înseamnă sânge contaminat, probleme cu ficatul, digestie necorespunzătoare și imunitate scăzută. Boala afectează și vasele de sânge și articulațiile. Sunt de acord că organismul uman e un sistem cu auto-curățare, dar când acest sistem nu este într-o condiție bună și e bolnav, recuperarea lui trebuie ajutată.
Am aflat asta din propria experiență.

Am încercat multe unguente și cure de detoxifiere. Dar acestea erau fie ineficiente sau aveau ca rezultat remisiuni pe termen scurt.

Când aveam 22 de ani, am decis să am grijă de starea mea de bine și am început să învăț despre medicina chinezească, sistemul de îmbunătățire a sănătății indian, medicina tradițională și alternativă.

Cum am găsit metoda de tratament?

Am dat de Psoridex din pură întâmplare. Am aflat despre el din niște reviste pe care le-am găsit pe scaun în avion. Auzisem deja de medicina asiatică și am primit această revistă pe durata călătoriei mele în India. Am păstrat informațiile despre acest remediu de care nu auzisem niciodată până în acel moment.

Când m-am întors acasă am început să caut un loc de unde să-l pot cumpăra. Voi lăsa poza mai jos.

Am trimis cereri multor magazine de specialitate, dar fără rezultat. Într-o vreme, chiar am uitat de Psoridex. Dar într-o seară, când îmi verificam email-urile, am găsit următoarea scrisoare.

„Bună, Natalia! Am primit cererea ta referitoare la achiziționarea Psoridex. Din păcate, acest produs nu mai este în stoc momentan. Totuși, îl poți cumpăra de la distribuitorul oficial din România folosind website-ul următor ” Am mers imediat pe acest site, având în minte toate informațiile pozitive pe care le-am citit despre acest remediu în revista pe care am găsit-o din întâmplare.

comanda-psoridex

Unde poți să-l găsești și să-l comanzi…

Am plasat o comandă și am fost contactată efectiv în două minute. Mi s-a oferit să iau o cură completă care conține 4 flacoane imediat, care ar fi mai avantajoasă din punct de vedere al costului. Totuși, am decis să testez produsul prima dată și am comandat un tub de probă. Am confirmat detaliile de livrare și am început să aștept. După 8 zile am primit o notificare cum că pachetul meu a ajuns la oficiul poștal și am mers să-l ridic. Când am primit pachetul, l-am deschis imediat și am folosit Psoridex chiar în acea seară. Nici măcar nu am citit instrucțiunile, deoarece știam cum să îl folosesc din revistă.

Rezultatele mele după folosirea Psoridex

Ziua 1 Nu am văzut rezultate, Ziua 2 Tot fără rezultate. În ziua a treia m-am trezit cu gândul că am eșuat încă o dată și am mers la baie. Dar când am deschis ochii, m-am gândit că încă dorm. Niște pete păreau să fi fost șterse de pe față. Nu mi-a venit mult timp să cred ce am văzut în oglindă. Era o senzație ciudată la atingerea pielii. Era o senzație fantastică. Desigur, petele nu au dispărut fără urmă în ziua a treia. Dar în ziua a șaptea au dispărut aproape complet.

Am decis să continui să folosesc Psoridex și am comandat imediat. cura întreagă.. Am încheiat tot tratamentul. Dar rezultatele? A trecut un an de când aproape că nu mai știu cum arată psoriazisul.

Aici sunt mai multe poze făcute după ce tratamentul s-a încheiat:

psoriazisul
psoriazisul

Acțiunea Psoridex

În primele 7 zile curăță aproape complet zonele afectate ale pielii. După aceea, hrănește și catifelează pielea, reduce inflamațiile de la nivelul pielii și împiedică răspândirea bolii.

Poți afla mai multe informații despre Psoridex pe site-ul oficial link-ul unde îl poți găsi apare mai jos.

Încearcă-l și lasă recenzia ta despre cum ai reușit să scapi de psoriazis aproape în totalitate.

comanda-psoridex

Author