Politica de confidentialitate

Prezentarea generală și acordul dvs. privind confidențialitatea Este foarte important să citiți acești termeni deoarece acestea privesc colectarea și utilizarea informațiilor pe care le considerați private sau personale. Acest site (“Compania”, “Noi” sau “Noi”) vă apreciază confidențialitatea. Prin urmare, am pus în aplicare această politică de confidențialitate (“Politica de confidențialitate”), având în vedere transparența, alegerea consumatorului și securitatea datelor. Această politică de confidențialitate se referă la modul în care colectăm, folosim și împărtășim informații personale prin intermediul acestui site Web, al unor site-uri conexe și al oricăror subdomenii ale acestora (colectiv “site-ul”), precum și alte plugin-uri care fac schimb de informații cu noi (” . (În mod colectiv, site-ul și aplicațiile pot fi denumite aici “servicii online”).

Politica de confidențialitate guvernează utilizarea de către dvs. a serviciilor online, inclusiv vizitarea sau navigarea pe site și orice acțiuni întreprinse în legătură cu serviciile online, inclusiv achiziționarea de produse sau servicii oferite de companie. Prin urmare, prin utilizarea Serviciilor online în orice mod, acceptați termenii acestei Politici de confidențialitate. Scopul politicii de confidențialitate Avem dreptul de a condiționa utilizarea de către dvs. a serviciilor online și vânzarea de bunuri și servicii pe termenii publicați corespunzător. Aveți dreptul de a fi informați cu privire la acești termeni materiale. Deoarece ne putem colecta, utiliza sau difuza informațiile dvs., inclusiv informațiile personale, această politică de confidențialitate descrie practicile de colectare, utilizare și difuzare a informațiilor de pe acest site.

și oricare dintre filialele societății-mamă, filială sau înregistrată d / b / a (denumite colectiv “Compania”) în legătură cu serviciile online. Rețineți că această politică de confidențialitate reglementează dreptul Companiei de a colecta, utiliza, stoca și dezvălui informații furnizate de dvs. în legătură cu următoarele: (a) acest site, (b) alte site-uri web ale companiei și (c) site-uri terțe părți. Rețineți că această politică de confidențialitate reglementează și alte informații, practicile de colectare și distribuire a companiei, inclusiv achiziționarea informațiilor dvs. și diseminarea informațiilor către terțe părți pentru uz comercial.

Așa cum este prezentat mai jos, Compania nu este în niciun fel responsabilă de practica de colectare a informațiilor sau de confidențialitate a site-urilor sau aplicațiilor terțelor părți asupra cărora Compania nu are control.