Politica de Confidențialitate

Această Politică de confidențialitate se aplică paginilor vizitate la https://titan-gels.ro/. Nu distribuim, nu vindem, comercializăm sau nu oferim adresa dvs. de e-mail sau informații personale oricărei persoane sau companii. Orice adresă de e-mail sau alte informații personale pe care le puteți furniza (atunci când ne contactați, vă abonați la e-zine-ul nostru etc.) sunt utilizate exclusiv în scopul prevăzut și nu sunt distribuite sau distribuite altor organizații sau persoane fizice.

Cine suntem noi

Adresa site-ului nostru web este: https://titan-gels.ro/

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Comentarii

Atunci când vizitatorii părăsesc comentarii pe site, colectăm datele afișate în formularul de comentarii, precum și adresa IP a vizitatorului și șirul de agent de utilizator al browserului pentru a ajuta la detectarea spamului.

Un șir anonimizat creat de la adresa dvs. de e-mail (denumit și hash) poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl utilizați. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului tău, poza ta de profil este vizibilă publicului în contextul comentariului tău.

Mass-media

Dacă încărcați imagini pe site-ul web, ar trebui să evitați încărcarea de imagini cu date de locație încorporate (GPS EXIF) incluse. Vizitatorii site-ului web pot descărca și extrage orice date despre locație din imaginile de pe site.

Subscriptie la stiri

Dacă vă înscrieți la newsletter-ul nostru prin formularul nostru de abonare la newsletter, vom păstra informațiile de contact pe care le trimiteți pentru a vă trimite un e-mail, care conține actualizări relevante pentru site-ul nostru. Puteți să vă dezabonați la newsletter-ul nostru în orice moment, dar făcând clic pe butonul de dezabonare din e-mail sau răspunzând la e-mailul nostru cu „Dezabonați-vă” în subiect.

fursecuri

Ca multe site-uri web, folosim cookie-uri pentru a urmări comportamentele agregate ale grupurilor de vizitatori pe site-ul nostru. Aceste informații sunt folosite pentru a ne ajuta să îmbunătățim site-ul și conținutul nostru. Acest site web include, de asemenea, link-uri către alte site-uri web prin link-uri texte sau grafice sau reclame. Folosim cookie-uri terțe pentru a urmări afișările agregate și clicurile către site-uri legate.