0

Penis – și este vorba despre el

Noi, uneori, femeile cred că știm aproape totul despre structura organului sexual masculin sau a penisului. Dar este într-adevăr? Passion.ru oferă să rezolve această problemă și să dezvăluie câteva fapte interesante despre bărbat.
    Noi, uneori, femeile cred că știm aproape totul despre structura organului sexual masculin sau a penisului. Dar este într-adevăr? Passion.ru oferă să rezolve această problemă și să dezvăluie câteva fapte interesante despre bărbat.

Cultul falusului, puterea personificată, bunăstarea și puterea, pot fi urmărite în multe culturi antice, dacă nu toate, antice. Multe legende și povești sunt dedicate organului reproductiv. În vechile tratate chineze, el este numit “tija de jad”, în versetele persane și în povestirile arabe este atribuit unor proprietăți incredibile, aproape magice. Uneori penisul eroului basm este atât de mare încât a fost forțat să-l înfășoare în jurul trunchiului.

O legenda despre penis incepe in felul urmator: “In vremurile stravechi, penisul a fost gigantic in dimensiuni. A fost atat de lung incat un barbat sa se culce in pat si sa-l prezinte unei femei aflate la mai mult de 100 de metri de casa lui. Și Grecia antică! Citam pe Herodot: “Grecii fac falusi in cinstea lui Dionysus si isi pun pe ele mici figuri de sex masculin din lemn, cu un organ sexual de dimensiuni mari.”

În plus, printre realizările lui Hercule, există realizări de dragoste, și anume, trei sute de femei care erau mulțumite în timpul nopții. Desigur, acesta este un mit, dar a apărut în întregime pe o anumită bază a culturii comune. În unele triburi primitive, lungimea unui.

Mărimea contează?

Anxietatea referitoare la dimensiunea penisului este unul din primele locuri din lista problemelor și experiențelor sexuale masculine. Ar fi nechibzuit să susținem că mărimea acestui subiect interesant nu are absolut nici o semnificație – are, dar pentru fiecare este diferită. Și, deși dimensiunea imensă a multor femei doar sperie, arme foarte mici vor organiza prea puțini oameni.

 
După cum arată numeroasele sondaje, forma și grosimea, mai degrabă decât mărimea, au o importanță primară pentru femei. Și aici bărbații se pot relaxa în sfârșit: aproape orice formă respinsă de o anumită femeie va încânta cu siguranță un altul.

Cu toate acestea, astfel de argumente nu sunt mângâiate de nimeni. Cei mai mulți bărbați încă mai cred că cu cât este mai lung penisul, cu atât va fi mai bine o femeie. Iar această amăgire facilitează foarte mult viața lor. Cei cu un penis “au reușit” cred că nu pot face eforturi maxime pentru a aduce plăcere partenerului: ar trebui să devină în mod automat foarte bun, dacă numai din gândul unei dimensiuni extraordinare. Și să te gândești la altceva! Un fel de jocuri de dragoste, încălzire, preludiu … Și cei care au “eșuat” își pun toate eșecurile.

În mediul de sex feminin, apropo, există o problemă aproape similară – și se numește “90-60-90”. Femeile, ca și bărbații, sunt complet diferite, cu diferite tipuri de figuri, cu volume diferite de piept și șolduri și frumoase în felul lor. Cu toate acestea, stereotipul pe care o femeie ar trebui să îl încadreze în cadrul “90-60-90” încă mai domină o jumătate bună a femeilor, otrăvind viața cu ordine. Și la fel de multe femei sunt sigure că, pentru a avea un succes uimitor cu bărbații, trebuie să-și piardă doar 5-7 kilograme – bărbații sunt convinși că pentru a fi considerați un superman în pat, ei nu ar trebui să aibă un membru mai puțin decât altele. În general, femeile găsesc problema dimensiunii penisului ca plictisitoare ca bărbații – problema greutății feminine.

Și din moment ce sexul afectează în egală măsură zonele erogene și zona de mândrie, comportamentul față de celălalt ar trebui să fie, de asemenea, aproximativ același. Sarcina omului este să convingă femeia că un centimetru din corpul ei este mai frumos decât întreaga Pamela Anderson. Și sarcina sa este chiar mai simplă: să-i clarificăm partenerului că membrul său este cel mai proeminent dintre tot ceea ce sa întâlnit vreodată. Dar adevărul vieții este că, dacă îl iubește, va iubi tot ceea ce este echipat cu el.

The following two tabs change content below.

Manole Dinca

Salut! eu sunt Manole Dinca. Am scris această recenzie pentru a vă informa totul despre acest produs Titan Gel. Sper că v-au plăcut recenzia mea.

Manole Dinca

Salut! eu sunt Manole Dinca. Am scris această recenzie pentru a vă informa totul despre acest produs Titan Gel. Sper că v-au plăcut recenzia mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *