0

Mituri și fapte despre dimensiunea masculină

Când vine vorba de viața intimă, mulți dintre noi sunt capturați de stereotipuri și fapte fictive. Cel mai popular mit este despre dimensiunea bărbăției. Faptul că punctele de vedere dominante – faptele, și că – miturile, Passion.ru le spune ginecologului.
Când vine vorba de viața intimă, mulți dintre noi sunt capturați de stereotipuri și fapte fictive. Cel mai popular mit este despre dimensiunea bărbăției. Faptul că punctele de vedere dominante – faptele, și că – miturile, Passion.ru le spune ginecologului.

Bărbații tind să-și asocieze penisul cu masculinitatea și dimensiunea – cu potența sexuală. Dimensiunea impresionantă a organului sexual întărește încrederea proprietarului în atractivitatea sa externă, în puterea masculină, și îi dă un ego masculin sănătoasă.

După dimensiune (în stare de erecție), medicii disting: dimensiunea normală a penisului (5-20 cm), redusă – mai mică de 5 cm (micropenis sau microfallium), mărită – mai mult de 20-23 cm (macropenis).

Ce mărime sunt femeile fantastice? Există un membru perfect? Imaginați-vă un punct de vedere feminin asupra unei întrebări de sex masculin.

Cel mai mare membru, de 33,5 cm lungime și 15 cm în diametru, a fost descris la începutul secolului XX de Dr. Robert L. Dickinson. În prezent, Jonah Falcon din Marea Britanie este considerat proprietarul celui mai mare organ de sex masculin, a cărui dimensiune a penisului este de 34,5 cm.

Majoritatea femeilor care nu au făcut niciodată sex cu un bărbat care are un cocoș foarte mare (mai mult de 20-22 cm) visează despre asta în fanteziile lor sexuale. Dar nu toată lumea recunoaște acest lucru!

Pentru mulți reprezentanți ai sexului corect, un pula mare provoacă o excitare puternică, deoarece simbolizează puterea, puterea și energia masculină. Cu toate acestea, găsindu-se singuri cu un astfel de partener, mulți dintre ei (nu toți!) Sunt înspăimântați și chiar leșin de la “fericirea” în mod neașteptat în creștere.

Dimensiunea mare asigură penetrarea profundă a penisului în orice poziție și impact asupra colului uterin, care este o zonă erogenă. Dacă proprietarul unui astfel de falus are, de asemenea, un cap mare gros, sub forma unei ciuperci, acesta va da cu siguranță partenerului senzații încântătoare datorită stimulării suplimentare a punctului G.

Reflectând asupra dimensiunii masculine, desigur, nu se poate spune despre grosimea sa. Un penis gros afectează toate zonele reflexogene, datorită cărora este lansat un impuls puternic erogen, conceput pentru a oferi femeii cea mai mare plăcere.

 
Sunt sigur că majoritatea femeilor mă vor susține în această chestiune: un cocoș de grăsime este frumos! Ca ginecolog, pot spune că este de asemenea util, pentru că, cu o bună întindere a vaginului și o presiune suficientă asupra zonelor reflexive, sunt create condiții ideale pentru obținerea unui orgasm vaginal, atât de necesar pentru sănătatea femeilor!

În același timp, există cazuri în care proprietarul unui penis mare în timpul sexului a provocat un prejudiciu unei fete nepregătite care nu a dat naștere organului său sexual. Adesea doamnele se plâng de disconfort în timpul sexului cu un astfel de “gigant”.

Deseori, contactul sexual cu un astfel de om este scurt din cauza durerii și duce la rupturi ale intrării în vagin. Și, bineînțeles, nu veți invidia iubitorii sexului anal – fiind singur cu proprietarul megapenisului, trebuie să cântăriți cu exactitate toate avantajele și dezavantajele unei abordări nestandard în această situație – nu va fi ușor să faceți față cu SO!

Adesea, băieții “cool” fac implantare (introducere) sub pielea unui membru al diferitelor obiecte: stele, bile, inele, rigidizări etc. Acest lucru creează o apariție neobișnuită a organului sexual. În rândul bărbaților există opinia că un astfel de membru transformat va face o impresie puternică pentru o femeie și o va oferi o mai mare plăcere.

 
Cu mulți iubitori de “fierbinte” se întâmplă! Cu toate acestea, nu toate doamnele sunt impresionate de vedere. În plus, partenerul poate avea adesea disconfort în timpul fricțiunilor, în special în prezența unor implanturi mari.

În nici un caz nu descurajez femeile să aibă relații intime cu un bărbat – proprietarul unui megapenis: în viață trebuie să încerci totul – chiar și asta!

Doar un avertisment: pentru a evita posibilele necazuri în timpul actului sexual cu un organ masculin mare, trebuie să vă pregătiți în mod special pentru momentul în care intră în voi – nu neglijați un preludiu lung!

În timpul excitației, vaginul sub influența hormonilor specifici se poate întinde la dimensiunea dorită!

The following two tabs change content below.

Manole Dinca

Salut! eu sunt Manole Dinca. Am scris această recenzie pentru a vă informa totul despre acest produs Titan Gel. Sper că v-au plăcut recenzia mea.

Manole Dinca

Salut! eu sunt Manole Dinca. Am scris această recenzie pentru a vă informa totul despre acest produs Titan Gel. Sper că v-au plăcut recenzia mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *