ÎNVĂȚĂȚI-ȚI PENISUL CU METODA DE JELQING?

Deoarece a avea anatomia lui Rocco Siffredi te face să visezi mai mulți, nu este neobișnuit să vezi metode care promit munți și minuni să înflorească, în final, mai ales pentru a titan gel prelungi penisul. Cea mai recentă? Jelqing: masează mai mult pentru a câștiga câțiva centimetri mai mult! Da, dar cu ce cost? Zoom asupra riscurilor acestei așa-numite practici naturale și eficiente.

Dacă unii bărbați sunt destul de mândri de organul lor și nu ezită să leagănă fotografiile la lungimea brațului, alții sunt mai complexe după dimensiunea penisului lor și se bazează pe jelqing, această metodă uimitoare care are vântul în pânzele sale pe forumuri.

Késako?

Totul, totul, totul, vei ști totul despre jelqing! Este o practică internă despre care vorbim în continuare pe rețelele de socializare. Scopul? Trageți penisul pentru a stimula circulația sângelui în corpul cavernos și, astfel, provocați o erecție mai substanțială. Și nu s-a terminat! Această metodă ar permite, de asemenea, prin creșterea persistenței, extinderea sexului masculin prin crearea de mici cicatrici care ar stimula creșterea de noi celule.

Feriți-vă de riscuri


În prezent, niciun studiu științific nu a dovedit eficacitatea acestei metode. Mai rău, pasionații de jelqing ar putea dezvolta boala Lapeyronie: o patologie a penisului exprimată de o pierdere de elasticitate a corpurilor cavernoase care provoacă o curbură a sexului erect. În cele din urmă, atunci când curbura devine prea mare, riscul este astfel încât bărbatul să se confrunte cu disfuncții erectile grave, precum și cu dureri severe, care complică penetrarea.

În plus, cicatricile cauzate de această practică îndoielnică pot apărea până la un an mai târziu, după cum specifică dr. Jamin Brahmbhatt, urolog american. „S-ar putea să credeți că nu aveți efecte secundare negative, dar acestea pot pune un putin timp pentru a se manifesta. “

Ce specialist să consultați?

Potrivit Afu (Asociația Franceză de Urologie), între 3 și 9% dintre bărbați vor fi afectați într-o zi sau alta de o boală a Lapeyronie. Pentru a trata cel mai bine această boală, este recomandat să consultați un urolog.

Author