0

Există un astfel de lucru ca un penis prea mare și aici sunt 6 moduri de a face cu el

În această viață, cu toții ne confruntăm cu provocări – teste ale mettlei noastre, cauze care par peste limită, probleme care par să împingă limitele intelectului, creativității și vitejiei noastre. Uneori, una dintre aceste provocări este să-ți imaginezi cum să faci un penis foarte mare.

Mulți oameni cred că, la fel ca nobilul Sasquatch, penisul prea mare este pur și simplu un mit; alții cred că experimentați un gen nou de umilință atunci când vă plângeți că un penis Titan Gel ingrediente prea mare a văzut atât de mult vaginul în timp ce făcea sex, încât încă loviți ore mai târziu. “Trebuie să fie o problemă drăguță de a avea”, vor vorbi acei oameni neînfrânați, în timp ce își vor bea furios latții și-ți vor încrucișa mental lista de cărți de Crăciun. Dar crede-mă, penisurile prea mari sunt foarte reale și sunt o problemă foarte reală.

Penisurile enorme sună grozav pe hârtie, desigur – dacă nu, “Boogie Nights” ar fi doar un film despre un tip care uneori lucrează într-un bar. Dar având relații sexuale cu un penis foarte mare poate distrage atenția într-un mod care face greu să vă bucurați pe deplin în acest moment și dificil de a vă concentra pe orgasm. În cele mai grave cazuri, personal am simțit un sentiment dureros, lacrimogen, în timp ce un penis prea mare a intrat în vaginul meu; Am experimentat o înfrângere post-sexuală, răgușeală, înțepenire și, într-un moment teribil, m-am înțepat în durere în timp ce m-am pipăit într-o baie de la Starbucks la câteva ore după o întâlnire deosebit de ne-lubată cu un dong masiv.

Iar anxietatea și anticiparea care pot apărea din aceste experiențe pot suge distracția din toată viața sexuală – nu doar din părțile care implică sex penetrant. Subliniind despre a face cu un penis mare poate fi cea mai grea parte din a face cu un penis mare.

De asta nu poți lăsa la întâmplare, prieteni. Dacă aveți de-a face cu un penis foarte mare în viața dvs. și sunteți în pierdere pentru ce să faceți, aveți nevoie de un plan. Și aș vrea să vă ajut să vă dezvoltați unul.

Notă: Nu sunt medic, nici alt tip de medic specialist. Nu sunt sigur nici măcar că am completat de fapt cerința mea de știință la facultate (am luat o clasă numită “Dezbateri etice în robotica modernă” ca o trecere / eșec și apoi am oprit afișarea până la jumătatea semestrului). Deci, ceea ce urmează nu este un sfat medical. Acestea sunt pur și simplu gândurile unei femei care sa luptat pentru a obține un număr de hotdogs pe hol.

The following two tabs change content below.

Manole Dinca

Salut! eu sunt Manole Dinca. Am scris această recenzie pentru a vă informa totul despre acest produs Titan Gel. Sper că v-au plăcut recenzia mea.

Manole Dinca

Salut! eu sunt Manole Dinca. Am scris această recenzie pentru a vă informa totul despre acest produs Titan Gel. Sper că v-au plăcut recenzia mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *